Blondshell, Partisan Records etiketiyle 25 Eylül’de yayınlanacak yeni albümü “Violin”s ile geri dönüyor.
Yapımcılığını Yves Rothman’ın, miksajını Beatriz Artola’nın, mastering’ini ise Emily Lazar’ın üstlendiği albüm; Blondshell’in (Sabrina Teitelbaum) diskografisinde yeni bir sayfa açıyor.
Blondshell duyuruyla birlikte albümün isim şarkısını da dinleyiciyle paylaştı.
2023 tarihli kendi adını taşıyan ilk albümü ve 2025 yapımı If You Asked for a Picture ile rock müziğin en heyecan verici yeni seslerinden biri olarak hayatımıza giren, o tezat ritimli sert gitarları ve keskin şarkı sözleriyle dünya çapında övgüler toplayan Teitelbaum, üçüncü albümü Violins ile çıtayı daha da yukarı taşıyor.
Artık neyi, nasıl söylemek istediği konusunda tamamen özgür olduğunu belirten Teitelbaum, “Hiçbir şeyi uzun uzadıya açıklamak zorunda hissetmedim; dinleyiciye artık daha çok güvenebiliyorum. Her yeni albüm yaptığımda, gerçekten üretmek istediğim o şeye bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum,” diyor.
Albümde yer alan 11 parça boyunca Teitelbaum, dünyanın şiddeti ile güzelliği arasındaki o hassas dengeyi masaya yatırıyor; sorunlu arkadaşlıkları, inancı, bedeni ve iyileşmenin o uzun, gösterişten uzak sabırlı sürecini inceliyor. Ortaya çıkan sonuç ise sanatçının alametifarikası haline gelen usta işi melodiler, giderek yükselen gitarlar ve güçlü lead sound’ları üzerine kurulu; ihtişam, dram ve trajediyle örülü bir şarkı koleksiyonu.
Blondshell, photo by Reese Layton
ROTKA TV YAYINLARINI YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ
The post Blonshell Yeni Albümünü Duyurdu: “Violins” appeared first on Rotka.
Kaynak: rotka