Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği İngiliz yıldız için Marsilya cephesinden flaş itiraf geldi. Kulübe yakınlığıyla bilinen ünlü muhabir Mohamed Henni, “Bu iş perde arkasında haftalar önce bitti, kalma ihtimali sıfır” diyerek Fransız devindeki büyük yaprak dökümünü anlattı.
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği İngiliz yıldız Mason Greenwood hakkında Marsilya’dan flaş bir itiraf geldi.
Kulübe yakınlığıyla bilinen ünlü Fransız muhabir Mohamed Henni, Winamax FC canlı yayınında yaptığı açıklamalarla Greenwood’un takımdan kesin olarak ayrılacağını doğruladı ve kulübün yeni transfer stratejisini ifşa etti.
Fenerbahçe’nin bitirmek için geri sayıma geçtiği ve ödeme planı üzerinde pazarlıklarını sürdürdüğü transfer için konuşan Henni, ayrılığın arka planda çoktan tamamlandığını söyledi. Ünlü muhabir, “Greenwood %100 ayrılıyor, kalma ihtimali sıfır. Bu bilgi bana kulübe çok yakın isimlerden geldi ve yaklaşık bir aydır biliyorum. İlk defa söylüyorum; perde arkasında haftalar önce kesinleşmiş bir anlaşma var” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Fotospor