Uncharted 4 oyununu severek oynayıp bitirmiştim. Geçenlerde tekrar oynamak istedim, baştan başlamak yerine 6. bölümden başladım. Ama oyunda birşey fark ettim, oyunda crosshair yok, hangi silahın elinde olduğunu gösteren sol alttaki animasyonlar yok kısacası hiçbir şey yok 
Bu bir modmuş, No Hud Mode diye geçiyor. Bu modu kapatmak için internette bayağı bir araştırdım ama bir şey bulamadım. Ben kendimce bir yöntem buldum, 6. bölümden başlamak istediğim için bölümü açtım, biraz oynayıp save aldım ve oyunu kapattım, gittim save klasörüne(C:\Users~KULLANICI ADIN~\Saved Games\Uncharted Legacy of Thieves Collection\users\632494546\Uncharted4\saves) burada “değiştirme tarihi” ne tıkladım buradaki savelerden en tarihli
bu iki dosyayı yedekleyip Uncharted Legacy of Thieves Collection klasörünü komple sildim
Oyunu açıp yeni oyun başlattım, oyun başlar başlamaz yine kapatım.
Save klasörüne tekrar gittim C:\Users~KULLANICIADIN\Saved Games\Uncharted Legacy of Thieves Collection\users\632494546\Uncharted4\saves buraya daha önce yedeğini aldığım iki dosyayı tekrar attım. Çıkan uyarılara değiştir deyip oyuna tekrar girdim ve 6. bölüm orada “oyun yükle” bölümünden save mi açtım ve herşey olması gerektiği gibi…
iyi oyunlar