Eski futbolcu Paul Keita, adı Fenerbahçe ile de anılan Nicolas Jackson’ı “Dünya Kupası’nda antrenmana sarhoş çıktı” diyerek suçladı. Yıldız golcüden “Yalan söylemeyi bırak aptal, hayatımda alkol almadım” yanıtı gecikmedi.
Senegal futbolu, Chelsea forması giyen ve transfer dönemlerinde adı sık sık Fenerbahçe ile de anılan yıldız golcü Nicolas Jackson hakkındaki şok iddiayla çalkalanıyor. Eski Senegalli futbolcu Paul Keita, Jackson’ın milli takım kampında büyük bir disiplinsizlik yaptığını ileri sürdü.
Senegal basınına konuşan eski milli takım oyuncusu Paul Keita, genç forveti sert sözlerle hedef alarak, “Dünya Kupası sırasında o kadar sarhoştu ki antrenman bile yapamıyordu” iddiasında bulundu. Bu açıklama bir anda spor kamuoyunun gündemine oturdu.
Hakkındaki iddialara çok sert bir dille cevap veren Nicolas Jackson ise alkol iddialarını kesin bir dille yalanladı. Formasına ve takım arkadaşlarına saygısının sonsuz olduğunu belirten yıldız oyuncu, Keita’ya şu sözlerle yüklendi:
- Hakkımda söylenenler tamamen yanlış. Alkol kullanmıyorum, hayatım boyunca da hiç kullanmadım. Bu formayı çok seviyorum ve profesyonel olmayan bir şekilde davranamam. Yalan söylemeyi bırak, aptal. Kimse senin ülkemiz için oynadığını bile bilmiyor. Eski bir Senegal oyuncususun ve oyuncular hakkında yalan söylüyorsun. Alkol kullandığımı söylemek yerine kendi kariyerine odaklan.
Kaynak: Fotospor